Vi har et bredt sæt kompetencer

Webudvikling

Vi designer hjemmesider i WordPress, der er en af verdens mest benyttede platforme til hjemmesider. WordPress er din garanti for en stabil og velfungerende hjemmeside løsning med et flot, individuelt design tilpasset dine kunder. Uanset om der er tale om en lille hjemmeside, en kompliceret eller en e-commerce løsning – så gør vi dit produkt levende og lettere at bruge for dine brugere.

Vi har altid fokus på det bedste for dine kunder.

Online marketing

Når vi har leveret din hjemmeside, skal du skaffe trafik til din side. Desværre er det ikke nok at lukke øjnene og tænke på trafik. Du er nødt til at lave støj. Hvilket normalt betyder en kombination af socialmedie marketing, web-marketing og søgemaskineoptimering.

Vi har erfaringen, og hjælper dig gerne i mål!

Webtekster

Få professionelle webtekster til din hjemmeside. Når du selv skriver, kan det nogle gange komme til at handle mere om dig end om dine kunders behov. Vores tekstforfattere skriver, så dine kunder forstår dine budskaber, og de kan optimere alle tekster i forhold til Googles søgemaskiner.

Vi kan formidle dit produkt til dine kunder

Grafisk design

En kampagne med et godt design vil have mere respons, end én med et dårligere gennemtænkt design. Hos Webfactory 365 tager vi os også af layout, farve og logoer.

Vil du købe en Porsche, hvis sælgeren udleverer en brochure, som lige er printet i baglokalet på krøllet papir i dårlig kvalitet?

Lad os give dig nogle gode råd med på vejen.

E-mail markedsføring

Vi elsker e-mails fordi, de bare virker. Kan du få dine kunder til at elske dine e-mails, så kan du øge dit salg betydningsfuldt. E-mail markedsføring er fleksibelt, effektivt og koster mindre end du tror på dit markedsføringsbudget.

Vi får dine kunder til at elske nyhedsmails!

Foto & video

Lad os hjælpe dig med en fotosession og få leveret flotte stemnings- og portrætbilleder til din hjemmeside. Imødekommende og ensartede billeder af dit personale og virksomhed giver et godt indtryk overfor nye kunder. Desuden kan vi hjælpe med præsentationsfilm, reklamespots og lignende.

Vi sørger for professionelle fotos og video, der skaber identitet.

Support & rådgivning

Brug din tid på at servicere og tale med dine kunder, og lad i stedet os stå for support og rådgivning. Du kan roligt overlade nogle af opgaverne til os. Uanset om det drejer sig om din hjemmeside eller Facebook vedligeholdelse.

Gør det du er bedst til, lad os om de andre ting.  

Konkurrentanalyse

Ved at blive skarp på hvem dine konkurrenter er, og hvordan de markedsfører sig, så får du vigtig indsigt i din egen virksomheds styrker og svagheder. Derfor tilbyder vi at udarbejde en konkurrentanalyse for din virksomhed – enten via desk research, analysearbejde eller interviews. Resultatet giver dig unik viden om det marked, du konkurrerer på.

Brug en konkurrentanalyse til at kende egne styrker og svagheder.

Effektmåling

Vi kan måle effekten af din markedsføring. Virker den? Når du ud til de rigtige målgrupper? Bliver deres ”likes” og delinger på de sociale medier omsat til konkrete køb af dine ydelser og produkter? Vi bruger effektmål, når vi undersøger dine kunders adfærd – enten via online-værktøjet Google Analytics, fokusgruppeinterviews eller brugertests.

Få en større omsætning ved at nå de rigtige kundegrupper.

Kommunikationsstrategi

Med effektiv planlægning af din markedsføring sparer du både tid og penge. Derfor hjælper vi med at udarbejde en præcis kommunikationsstrategi, så din virksomhed brandes rigtigt overfor de rette kundegrupper.

Ud fra en klar kommunikationsstrategi udarbejder vi en konkret indholdplan for hvornår og hvor du skal markedsføre dig for at få størst mulige effekt.

En strategi som vil give mening for din virksomhed og dine budgetter.

Softwareudvikling og konsulentudlejning i verdensklasse

Webfactory 365 er en afdeling af vores moderselskab Sweet Geeks A/S, som er et særdeles kompetent og dynamisk softwareudvikling- og konsulenthus. Sweet Geeks A/S har fokus på at udvikle nogle af de bedste softwareløsnigner til nogle af Danmarks dygtigste virksomheder.

Vi er Sweet Geeks – hard working professionals

Mange beslutninger?

Meget at tænke over?

Vi står til din rådighed!

Send os informationer om din virksomhed og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe – så er vi i gang med det samme.

Kontakt os på 53 53 53 51.

Webfactory 365 - en del af Sweet Geeks A/S

En del af Sweet Geeks A/S

SWEET GEEKS A/S | Advice House | Lysholt Allé 10 | 7100 Vejle | +45 53 53 53 51 | CVR: 35040382

Pin It on Pinterest